POISTOT (HO 19.11.2015)

Thaimaa Phuket
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.thalang.fi
Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Patong - Kata
Ravintolat
Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna
Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot
Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata

Mopot ja auto
Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa


Talo- Huvila

Viikko 39 - Lauantai 2009-09-26.
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Edellinen Seuraava Uusin Ilmoitukset

Pääkirjoitus. Kettusen eroraha vaatii rikoksen esitutkinnnan. Valtakunnansyyttäjä kehiin! Lue!

Iran nuclear plant: Miliband refuses to rule out military action. Lue!

UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!

Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!


Pääkirjoitus. Kettusen eroraha vaatii rikoksen esitutkinnan. Valtakunnansyyttäjä kehiin!

Keskisuomalainen julkaisi nettisivullaan perjantaina 2009-09-25 jutun jonka otsikko oli: Kuntaliitto: Kettusen erorahaa ei voi periä takaisin. ja juttu itse: ” Kuntaliitto on antanut lausunnon Jyväskylän kaupunginhallitukselle ex-kaupunginjohtaja Pekka Kettusen eroraha-asiassa. Sen mukaan takaisinperintäoikeus on lopullisesti menetetty Pekka Kettusen osalta, koska perintää ei laitettu vireille lain määrittelemän kolmen vuoden sisällä maksusta. Myös tilivelvollisilta periminen on poissuljettu, koska kaupunginvaltuusto myönsi vastuuvapauden vuonna 2005, ja päätös on lainvoimainen. Kaupunginhallitus käsittelee eroraha-asiaa maanantaina." (ksml.fi perjantai 2009-09-25).

Tämä pelleilyltä ja iljettävältä farssilta näyttävä ”jupakka” ei enää selviä ilman rikoksen esitutkintaa. Juttu on hiukan sukua nyt käynnissä olevaan hiihdon doping-tutkintaan, koska vain poliisille täytyy puhua totta. Muutenhan saa lausua mitä tahansa joutumatta siitä vastuuseen. Tietenkin poliisille ja oikeuslaitokselle saa puhua mitä tahansa soopaa, mutta se ei enää kannata, sillä valehtelusta kiinnijääminen merkitsee jo vankeustuomiota. Eroraha-asia on jo nyt niin valtakunnallinen ja lainkäyttöä ja lainkunnioitusta halventava, että valtakunnansyyttäjän pitäisi määrätä tutkinnan aloittaminen. Tietenkin yksityinen kansalainenkin voi pyytää, mutta pitäisi kai jotenkin osata selostaa mahdolliset lainrikkomukset.

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole ketään syyllistävä vaan kaikkien osapuolten kannalta tässä vaiheessa olisi paras, että erorahakuvio selvitettäisiin juuriaan myöten.

Lähestymistapa 1. Rahan saanut on tehnyt kavalluksen, jos hän on ruvennut käyttämään tililleen tulleita sinne kuulumattomia rahoja. Suomi on täynnä esimerkkejä siitä kuinka tilille vahingossa tulleita rahoja on ruvettu käyttämään. Tästä on pääsääntöisesti (?) tuomittu vankeusrangaistus. Ehkä ehdollinen, jos on ensikertalainen ja muuten nuhteeton.

Perustelu tälle lähestymistavalle on selvä. Mikäli rahojen saamisen ehtona on ollut erorahapäätöksen lainvoimaisuus, näin ainakin kaupungin lakimies on eräässä lausunnossaan esitellyt asian kaupunginhallitukselle, niin saajan tilille on kyllä rahat laitettu, mutta niitä ei saa ryhtyä käyttämään ennen erorahapäätöksen lainvoimaisuutta. Korkein hallinto-oikeus on todennut erorahapäätöksen laittomaksi, lopullisesti. Näin ollen tilille menneet rahat tulisi palauttaa välittömästi. Tästä pitäisi vain lähettää kirje rahojen saajalle. Tämän takaisinpyyntökirjeen lähettämisen vitkuttelijat ovat syyllistymässä itse kavallukseen, rikokseen avustaneet ovat samassa asemassa kuin itse tekijä, ja tuntuu hurjalta, että kaupungin virkamiehet eivät omaa nahkaansa suojellakseen saa kirjettä aikaiseksi. Nyt ei voi enää piiloutua minkään kaupunginvaltuuston päätöksen suojiin, koska KHO on todennut myös takaisinperimättäjättämispäätöksen laittomaksi, lopullisesti.

Tässä lähestymistavassa on tietenkin myös määräaikansa. Törkeä kavallus ehkä vanhenee viidessä vuodessa (tarkistettavana), joten juna on tainnut mennä jo, mutta vahingonkorvauskanteelle on sentään 10 vuotta määräaikaa ja sitä ei luulisi asian vitkuttelijoiden hevillä saavuttavan. Puhutaanhan tällöin sentään vuodesta 2014.

Tämä lähestymistapa sisältää siis sen, että mitään ”takaisinperintää” ei tarvitakaan, vaan vääryydellä ja ”vahingossa” tilille tulleet rahat on palautettava. Tässä tapauksessa maksun saaja on hyvin tiennyt, että hänellä ei ole oikeutta rahoihin, sopimuksen lainvoimaisuuslause, ja näin ollen hän ei olisi kovinkaan vahvoilla ilmoittaessaan, ettei hän halua mitään palauttaa.

Lähestymistapa 2. Erorahakuvion ja niihin liittyvät päätökset on tahallaan ja suunnitelman nojalla tehty niin sekaviksi. että on luotettu ajan tuovan toivotun tuloksen. Tämä voisi selvitä poliisikuulusteluissa, kun vain osattaisiin erottaa asianosaiset ja todistajat. Se, että prosessia on vitkuteltu ja viety mahdollisesti väärään suuntaan on törkeää ja kaupungin lakimiehen on täytynyt tietää lähestymistapa 1:n olemassaolosta, mutta hän on jättänyt sen esille tuomatta kaupunginhallitukselle.

Lopuksi. KHO on siis todennut kahdessa eri päätöksessä, 1) että erorahan maksaminen on laiton, ts. maksaminen on tapahtunut perusteettomasti ja laittomasti. Tästä huolimatta maksun saajalle ei ole lähetetty rahojen palautuspyyntöä, vaikka rahojen saajakin tietää, ettei hänellä ole niihin oikeutta. Poliisikuulusteluissa selviäisi, ehkä, onko hän ryhtynyt käyttämään rahoja, vai ovatko ne vielä hänen tilillään koskemattomina, odottamassa palautuspyyntöä.
2) Toisessa päätöksessä KHO siis totesi, että valtuuston rahojen perimättäjättämispäätöskin oli laiton. Tästä huolimatta palautuskirjettä ei aiottane lähettää tukeutumalla ”lausuntoon”, jonka mukaan kolmen vuoden määräaika olisi mennyt umpeen. Kavalluksen (törkeän) viiden vuoden määräaikakin näyttää menneen umpeen. Mutta kaupungille aiheutunut vahinko, siis se, että maksun saaja on käyttänyt rahat, jos on, vanhenee vasta kymmenessä vuodessa.
Tässähän ei oteta kantaa siihen, että onko maksun saaja ainoa maksuvelvollinen vahingonkorvaustapauksessa, kyllä kai maksun hyväksyjäkin on vastuussa ja hiukan kauempana vetkuttelijat, jotka ovat pitkittäneet prosessia, ehkä tarkoituksella, kaupungin vahingoksi.

Viikkosanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Lauantai 2009-09-26 klo 20:28.

Lue myös! Pekka Kettunen-Story
http://www.nettisanomat.com/2009/08/28/etusivu.htm

Lue myös! Mies. joka tiesi liikaa. - Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa?
http://www.nettisanomat.com/2009/09/01/etusivu.htm


Lue myös! Kaupunginhallituksen kokouksen 2008-07-28 esityslista, pykälässä 273, kaupunginlakimies Annaliisa Lehtinen: 7. Sopimuksen noudattamisella on huomattava juridinen merkitys.
http://www.nettisanomat.com/2008/07/25/etusivu.html#sopimuksennoudattamisella

Korjaus sunnuntaina 2009-09-27: Alkuperäisen jutun "poliisitutkimus" on korvattu "rikoksen esitutkinnalla". Lisäys sunnuntaina 2009-09-27: Linkki kaupunginhallituksen esityslistaan. Pertti Manninen.


News World news Iran
Iran nuclear plant: Miliband refuses to rule out military action

• Iran's chief negotiator says inspectors can visit plant
• Tehran to stage 'missile exercises' tomorrow Julian Borger in New York, Patrick Wintour in Pittsburgh and Mark Oliver guardian.co.uk, Saturday 26 September 2009 12.52 BST

David Miliband today refused to rule out the prospect of military action against Iran over its nuclear ambitions but insisted the international focus was on a diplomatic solution after Tehran's admission it is building a second uranium enrichment plant.

The foreign secretary's comments were followed tonight by remarks from Iran's chief nuclear negotiator, Ali Akbar Salehi, who said inspectors from the International Atomic Energy Agency (IAEA) would be allowed into the plant situated near the holy city of Qom, which he insisted had not been secret.

Ali Akbar Salehi told Iranian television: "Inspection will be within the framework of the regulations ... we have no problem with inspection. We will work out this issue with the agency and will announce the date of the inspection later after reaching an agreement with IAEA." http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/26/miliband-iran-nuclear-plan


News World news United Nations
UN security council passes resolution on nuclear disarmament

Obama hails resolution as a milestone along the way to 'a world without nuclear weapons' Julian Borger in New York guardian.co.uk, Thursday 24 September 2009 14.54 BST

Barack Obama today hailed a UN security council resolution on disarmament and non-proliferation as a milestone along the way to "a world without nuclear weapons". Obama, the first US president to preside over a security council session, said the next twelve months would be "absolutely critical" in ensuring whether the resolution would succeed in reversing the spread of nuclear weapons and setting the world along the path of multilateral disarmament. He said he had no illusions about the difficulties ahead, but he added "there will also be days like today" when the world came together for the common goal of disarmament and countering proliferation.

Today's resolution calls for the nuclear weapons states to ratify a ban on nuclear testing - something the US senate has yet to do - and negotiate a new treaty to stop the production of fissile material. It also calls for on them to join the disarmament process being led by the US and Russia, who account for more than 90% of the world's nuclear weapons between them. http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/24/nuclear-weapons-un-security-council


Arkisto 2007

"Förbjud atomvapnen".

Året var 1957
. Dokumentär av Jonas Fohlin, Olle Häger och Kjell Tunegård. SVT2.

Kuvia sunnuntaina 2007-01-07. 
nettisanomat...
2007/01/09/
etusivu.html

Arkisto 2006. HBL Hufvudstadsbladet. Debatt. Nato. Aktualisera en kärnvapenfri zon igen. Stig Gustafsson. Curt Riberdahl. Tisdag 21 november 2006. (Käännös: Pertti Manninen).

Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.
HBL:ssä (3.11) selostettiin tarkasti muun muassa Naton, Ruotsin ja Suomen välistä syvennettyä yhteistyötä. Suomen Puolustusministeri on äskettäin eräässä puheessaan sanonut, että Suomella on vain kaksi vaihtoehtoa: nostaa puolustusmäärärahoja tai liittyä Natoon.

Eräs kysymys, joka ei vielä ole vaikuttanut suomalaiseen keskusteluun, on se, että Nato on sotilasliitto, joka rakentuu soveltuvin osin Euroopassa oleviin ydinaseisiin. On pidätetty oikeus käyttää ydinaseita ensin, vaikka ei olisikaan jouduttu sellaisten aseiden käytön kohteeksi. Tämä oikeus on nimeltään "first use". Tämä oikeus kohdistuu myös sellaisiin maihin, joilla itsellään ei ole ydinaseita.

Mielestämme tällainen ydinasedoktriini on kansainvälisen oikeuden vastainen. Sellaiseksi sen tulkitsi Haagin kansainvälinen tuomioistuin 1996-07-08 neuvoa-antavassa lausunnossaan. Lausuma voidaan mielestämme tulkita myös niin, että Naton jäsenvaltioiden tulee aktiivisesti vaikuttaa organisaation ydinasepuolustukseen liittyvien kysymysten selvittelyssä. ...
http://www.nettisanomat.com/2006/11/21/etusivu.html#ydinaseeton

Viikko 37.

Viikko 37 - Maanantai 2009-09-07
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Arkisto 2006: "Tänään 22.30 MTV3.doc Myrkytetty presidentti". Kuva

Arkisto 2006: Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Lue!

Arkisto 2006: Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Lue!

Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. guardian


Viikko 37 - Tiistai 2009-09-08
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Tervo tuohtui väärinymmärryksistä.

"Eniten olen tuohtunut siitä
kun Lahnanen ei tuohtunut." Lue!

Katso myös: Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. KuvapariViikko 39.

Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Katso!

Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa.
Lue!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. Lue!

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Lue!


Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä.
RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. Lue!

Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Lue!

Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Lue!

Kokoomus. Nykypäivä.
Pääkirjoitus
Kallista vaalirahaa.
Lue!


Viikko 39 - Keskiviikko 2009-09-23
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. Katso!

Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vaatii: Uudet vaalit! Katso!

Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. Katso!

Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. Katso!

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Katso!


Viikko 39 - Torstai 2009-09-24
viikkosanomat.fi - viikko.fi

"Barry and Lady Lyndon". Katso!

Urpilainen tuomarina. Pääkirjoitus. Lue!

UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!

Arkisto 2007. "FÖRBJUD ATOMVAPNEN". Katso!

Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti ManninenViikko 39 - Lauantai 2009-09-26.
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Pääkirjoitus. Kettusen eroraha vaatii rikoksen esitutkinnan. Valtakunnansyyttäjä kehiin! Lue!

Iran nuclear plant: Miliband refuses to rule out military action. Lue!

UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!

Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!

N:o 33.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-26 ja 2009-09-26 (karsinta), nettiin 2009-09-26, linkkejä 2009-09-26.

2009/09/26 viikkosanomat.fi - Pekka Kettusen eroraha vaatii rikoksen esitutkinnan. Valtakunnansyyttäjä kehiin! Pääkirjoitus. - Iran nuclear plant: Miliband refuses to rule out military action. - "Barry and Lady Lyndon". Urpilainen tuomarina. Pääkirjoitus. - UN security council passes resolution on nuclear disarmament. - Arkisto 2007. "FÖRBJUD ATOMVAPNEN". - Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Linkit - Stanley Kubrick, Jutta Urpilainen, Matti Vanhanen, Arto Merisalo, Sauli Niinistö, Eero Heinäluoma, Matti Ahde, Päivi Lipponen, Meri-Kukka Forsius, Timo Kalli, Jyrki Katainen, Nova Group - Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. - Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vatii: Uudet vaalit! - Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. - Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. - Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Linkit - Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä. RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. - Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Kokoomus. Nykypäivä. Pääkirjoitus- Kallista vaalirahaa. Linkit - Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Linkki.- Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa. Linkki. - Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. LInkki. - Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Linkki. - Jari Tervo: "Eniten olen tuohtunut siitä kun Lahnanen ei tuohtunut." - "Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Sauli Niinistö: "Tobinin verosta puhutaan sen takia, kun se nimi on niin helppo lausua." Arkisto 2006. Sauli Niinistö, James Tobin. Linkki - Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Linkki. - Myrkytetty presidentti". Kuva. Linkki. Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. Linkki -Viikkosanomat lauantai 26.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 33.


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)