POISTOT (HO 19.11.2015)

Thaimaa Phuket
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.thalang.fi
Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Patong - Kata
Ravintolat
Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna
Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot
Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata

Mopot ja auto
Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa


Talo- Huvila

Viikko 36 - Perjantai 2009-09-04
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Edellinen Seuraava Uusin Ilmoitukset

Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. Kuvapari

Another disastrous air strike that Nato could have done without. guardian

The Afghan village devastated by Nato strike on Taliban. guardian

Gordon Brown and Afghanistan: The futility of being earnest. guardian

Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille: Nyt minulle riittää!

Kuvapari julkaistu aikaisemmin Nettisanomissa Pitkä-Matti nimellä perjantaina
2007-10-05
.
Nimen vaihdos johtuu Jari Tervon tänään julkistetusta kirjasta Koljatti, jonka päähenkilö on nimeltään Pekka Lahnanen.
 

Nyt saat kunnon selkäsaunan!

Kuvapari julkaistu aikaisemmin Nettisanomissa Pitkä-Matti nimellä perjantaina
2007-10-05
.
Nimen vaihdos johtuu Jari Tervon tänään julkistetusta kirjasta Koljatti, jonka päähenkilö on nimeltään Pekka Lahnanen.

Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille: Nyt minulle riittää! Nyt saat kunnon selkäsaunan! Kuvapari julkaistu aikaisemmin Nettisanomissa Pitkä-Matti nimellä perjantaina 2007-10-05. http://www.nettisanomat.com/2007/10/05/etusivu.htm.

Nimen vaihdos johtuu Jari Tervon tänään julkistetusta kirjasta Koljatti, jonka päähenkilö on nimeltään Pekka Lahnanen. Nettisanomissa oli silloin 2007 seuraavat linkit:

Vanhanen jätti Susanin
. Häähaaveet olivat liikaa pääministerille. Ilta-Sanomat. http://www.nettisanomat.com/2007/03/23/etusivu.html
"Statsministern svältfödd på sex". Älskarinnan skrev bok om sina dejter med politikern. Aftonbladet. http://www.nettisanomat.com/2007/03/23/etusivu.html#statsministern
Susan Kurosen kirjasta tutkintapyyntö. Iltalehti. - Satunnaisia löytöjä huussin perältä. Kuvakoelma. http://www.nettisanomat.com/2007/03/23/etusivu.html#susankurosen


News World news Nato
Another disastrous air strike that Nato could have done without
Killing of Afghan civilians poses bigger danger to the international mission than insurgents who were targeted Julian Borger, diplomatic editor guardian.co.uk, Friday 4 September 2009 12.53 BST


News World news Afghanistan
The Afghan village devastated by Nato strike on Taliban
Julian Borger and Jon Boone in Lashkar Gah guardian.co.uk, Friday 4 September 2009 23.46 BST


The two fuel tankers would have looked out of place, stuck by a river bank outside a small Afghan village. Local people came out to take a look and help carry makeshift containers with siphoned fuel inside from the stricken vehicles.That is when the Nato missiles struck, wiping out much of the village of Omar Kheil, and doing critical damage to US and Nato hopes of making a fresh start in Afghanistan.

Taliban militants had hijacked the two tankers on the main road out of Kunduz, in northern Afghanistan, and driven them to Omar Kheil, which is under their control, about 12 miles from the city. The hijacking, on Thursday night, was reported to the German Nato soldiers garrisoned nearby, who spotted the lorries this morning.

At some point the German commander called in an air strike to deal with the problem. Estimates differ as to how many people were killed in the fireball, but they range from a few score to more than a hundred. Moeen Marastial, a member of parliament from Kunduz, said: "Local people are telling me 130 people have been killed despite all the promises of Nato to do fewer bombardments and reduce civilian casualties. There will be a reaction to this. It is a very bad day for international forces in Afghanistan."

http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/04/afghan-village-devastated-nato-missiles


Comment is free
Gordon Brown and Afghanistan: The futility of being earnest
Editorial The Guardian, Saturday 5 September 2009


Last year the Rand National Research Institute produced a revealing fact. A study of the 90 insurgencies that had taken place since 1945 found that it takes an average of 14 years to defeat insurgents once they are up and running. Gordon Brown has not got that long in Afghanistan. It is arguable whether any British prime minister or US president has got 14 more months of public support, given the rate at which it is haemorrhaging after two of the costliest months in British and US and Afghan lives; 50 British lives have been lost in the last four months alone.
...
As in Iraq, the gap between public and private discourse among those running the war in Afghanistan appears to be growing. The undeclared US exit strategy looks like this: two more years spent maximising the military pressure on the Taliban, while everything is done to build up Afghan forces and cut deals with insurgents who agree to cut ties with al-Qaida; a loya jirga will be called to rewrite the constitution, which is a way of circumventing the claim that anyone who reconciles with Kabul will have to respect the constitution; and then the international effort will be scaled back from counter-insurgency into a counter-terrorist mission.

It would be a way of withdrawing with the mission of restoring the Afghan state unaccomplished, but avoiding a Soviet-style humiliation. If this is what is in US minds, it would be as well for the process to start now rather than in two years' time. The Taliban, we are told, have to be negotiated with from a position of strength. But two more years of this disastrous fight could see them stronger still. And the strength British and US leaders need to show is the strength of mind involved in realising how many of their original ambitions were misplaced.


Bild Kommentar von Georg Gafron: Mut zur Wahrheit BILD BUNDESAUSGABE 23 JULI 2009. "Die Bundeswehr ist mit ihren Verbündeten im Krieg!" "Die Soldaten haben es verdient, dass das zu Hause auch so benannt wird." http://www.nettisanomat.com/2009/07/27/etusivu.htm

Jyrki Katainen: "Afganistanin murheet ovat Suomen huolia".
http://www.viikkosanomat.com/2009/08/30/etusivu.htm

Viikko 35.

Viikko 35 Sunnuntai 2009-08-30

viikkosanomat.fi - viikko.fi


Jyrki Katainen: "Afganistanin murheet ovat Suomen huolia". Lue!

Mari Manninen: “Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan." HS 2005-05-07 Lue!

Tämä uutinen oli Helsingin Sanomille liikaa. Lue!

Asianosaisinta kuulematta. Lue!

Viikko 36.

Viikko 36 Tiistai 2009-09-01

viikkosanomat.fi - viikko.fi


"Kissa pöydällä". Kuva.

Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa?

"Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa".
Lue!

Kettusen eroraha jupakka. "Olimme liian kilttejä." Kuva


Viikko 36 Keskiviikko 2009-09-02
viikkosanomat.fi - viikko.fi


CIA doctors face human experimentation claims.

Medical ethics group says physicians monitored 'enhanced interrogation techniques' and studied their effectiveness
guardian.co.uk

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 2. päivän tienoilta. Nettisanomat


Viikko 36 - Torstai 2009-09-03
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Tuulinen päivä. Kuva.

World Wildlife Fund: 9/11 ad 'should never have been made

WWF ad comparing 9/11 and the Asian tsunami. guardian.co.uk
Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


Viikko 36 Perjantai 2009-09-04 - viikkosanomat.fi - viikko.fi - N:o 25

Lahnanen alias Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. - Another disastrous air strike that Nato could have done without. - The Afghan village devastated by Nato strike on Taliban. - Gordon Brown and Afghanistan: The futility of being earnest.


Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-04 ja 2009-09-18, 2009-09-21 (karsinta), nettiin 2009-09-21, linkkejä 2009-09-21.

2009/09/04 viikkosanomat.fi - Lahnanen alias Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. Kuvapari - Another disastrous air strike that Nato could have done without. - The Afghan village devastated by Nato strike on Taliban. - Gordon Brown and Afghanistan: The futility of being earnest. - Tuulinen päivä. Kuva. Linkki. - World Wildlife Fund: 9/11 ad 'should never have been made. Kuva. Linkki. - CIA doctors face human experimentation claims. Linkki - Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 2. Linkki - Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa. Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa? Linkki - "Kissa pöydällä". Kuva. Linkki. - Kettusen eroraha jupakka. "Olimme liian kilttejä." Kuva. Linkki. Pekka Kettunen, Erkki Ikonen, Riitta Tynjä, Tarmo Pipatti, Otso Sovijärvi. - Jyrki Katainen: "Afganistanin murheet ovat Suomen huolia". Linkki - Mari Manninen: “Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan." Linkki. - Tämä uutinen oli Helsingin Sanomille liikaa. Linkki - Asianosaisinta kuulematta. Linkki - Kirjoituksia Afganistanista. Linkki - Viikkosanomat perjantai 04.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 25.


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)