POISTOT (HO 19.11.2015)

Thaimaa Phuket
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.thalang.fi
Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Patong - Kata
Ravintolat
Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna
Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot
Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata

Mopot ja auto
Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa


Talo- Huvila

Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Edellinen Seuraava Uusin Ilmoitukset

Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Katso!

Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa.
Lue!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. Lue!

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Lue!


"Peli-ilo".
"Peli-ilo". Kuvia syyskuun puolivälin kauniina aurinkoisena hetkenä. Sinisissä: Kauklahden Pyrintö, Espoo ja punaisissa ONS B3, Oulu. Välähdys JyPK:n järjestämästä Hippo-turnauksesta. Nämä tytöt olivat sarjassa B (-91) ja pelit pelattiin Säynätsalossa. Joukkueet eivät tällä kertaa selviytyneet mitalipeleihin ja kotimatka alkoikin suunniteltua aikaisemmin. Pelin voitti parilla maalilla KaPy. Paikka: Keski-Suomi. Jyväskylä. Säynätsalo. Urheilukenttä. Aika: Sunnuntai 2009-09-13 klo 13:33- 14:01. Pertti Manninen. Lisää kuvia tulossa!  


"Fair play". 
"Fair play". Loppukuva syyskuun puolivälin kauniina aurinkoisena hetkenä. Sinisissä: Kauklahden Pyrintö, Espoo ja punaisissa ONS B3, Oulu. Välähdys JyPK:n järjestämästä Hippo-turnauksesta. Nämä tytöt olivat sarjassa B (-91) ja pelit pelattiin Säynätsalossa. Joukkueet eivät tällä kertaa selviytyneet mitalipeleihin ja kotimatka alkoikin suunniteltua aikaisemmin. Pelin voitti parilla maalilla KaPy. Paikka: Keski-Suomi. Jyväskylä. Säynätsalo. Urheilukenttä. Aika: Sunnuntai 2009-09-13 klo 14:23. - Uutta päiväkotia ja alakoulua rakennetaan vanhan järven rannalla sijainneen tilalle, joka puretaan kokonaan ja tilalle rakennetaan uusia ja hienoja asuntoja niitä tarvitseville. Pertti Manninen. Lisää kuvia tulossa!  
Isot kuvat isompina Nettisanomissa! Klikkaa kuvaa!  

Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta (joka sisältyi Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä saatuun rahoitukseen, josta siitäkin lähes kaikki kertoivat vasta vuotta myöhemmin ns. täydentäessään alkuperäistä ilmoitustaan) ts. rikkoivat vaalilakia antaessaan vaalirahoitusilmoituksensa. Kurkista!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä, repivät rahaa Keskustan säätiöistä. On sitä ennenkin osattu: Tapaus Lasse Lehtinen ja hiukan muutakin arkistokamaa vuodelta 2008. Nettisanomat 2008-05-27. Kolme kuvaa. Katso!

Arkisto 2008. "There is, as yet, no proof of any corruption by any of the politicians involved, but the relaxed attitude of lawmakers to the law is undermining public confidence in politicians in general, and Mr Vanhanen's administration in particular."
Financial Times päättää Suomen vaalirahoitusta koskevan artikkelin tänään tiistaina 2008-06-10 näin:

"But the questions remain of why such shadowy legislation was drawn up in the first place by a country so committed to transparency and why it was not reformed sooner."
Financial Times

Viikkosanomat tiistai 2009-09-22.

Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä Tervetuloa kotisivuilleni.

http://www.anttikaikkonen.fi/

Näillä sivuilla kerrotaan työstäni kansanedustajana.

Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden
22.09.2009
Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajuuden
Kuluneen vuorokauden aikana itselleni on kirkastunut, että Nuorisosäätiö on entisen toimitusjohtaja Heikkisen päätöksillä tukenut RAY:n puheenjohtajana toimineen Jukka Vihriälän vaalityötä vaaleissa ostamalla grafiikkaa. Näissä ratkaisuissa olisi tarvittu toimitusjohtaja Heikkiseltä parempaa harkintaa ja itseltäni parempaa toimitusjohtajan toiminnan valvontaa. En ole ollut tietoinen tuen laajuudesta ja määrästä. Keskusteltuani asiasta tänään Jorma Heikkisen kanssa hän on ilmoittanut jättävänsä eronpyyntönsä säätiön hallituksesta.

Samassa yhteydessä ilmoitan jättäväni eronpyynnön hallituksen puheenjohtajan paikalta jääden hallituksen rivijäseneksi. Nuorisosäätiö valitsee uuden hallituksen puheenjohtajan lähiaikoina. Nuorisosäätiön saamia julkisia tukia ei ole käytetty ehdokkaiden vaalityöhön, minkä säätiö pystyy nyt käynnissä olevan RAY:n selvityksen yhteydessä todentamaan. Käydyn julkisen keskustelun ja asukkailta saadun palautteen perusteella Nuorisosäätiö ei tule enää jatkossa tukemaan yksittäisiä vaaliehdokkaita mistään puolueesta.

RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä
19.09.2009
Raha-automaattiyhdistys tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Taustalla on julkisuudessa ollut keskustelu säätiön vaalituista. Nuorisosäätiön puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kaikkonen pitää RAY:n tarkastusta hyvänä asiana. "Kun asian ympärillä on tällaista julkista keskustelua, on hyvä, että kaikki selvitetään. Jos jotain virhettä ilmenee, asiaan puututaan.", Kaikkonen kommentoi RAY:n tutkintapäätöstä. Kuva


Viikkosanomat tiistai 2009-09-22.

Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41.

Tähän aluksi pitkä lainaus Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervolan kolumnista tänään tiistaina 2009-09-22. Mervola: ”Ensin selvisi hieman Nova Groupin ja Kehittyvien Maakuntien Suomen (KMS) puoluerahoista. Sitten samoista asioita löytyi lisää ja lisää. Nyt harmaata aluetta on puolueita lähellä olevien säätiöiden toiminnassa. Puolueraha on leimautunut epäilyttäväksi. Puoluerahoituksen perinteinen toimintatapa joutuukin nyt arvioitavaksi. Kun puolueet ja poliitikot näyttävät ottaneen halulla vastaan kyseenalaisen liikemiehen rahoja, tilanne näyttää pahalta. Raha on ohittanut moraalin. Puoluerahoituksen harmaa vyöhyke on samankaltainen kuin huippu-urheilun dopingissa. Voittoja on haettu keinoista välittämättä. Puolueet käyvät lävitse samanlaista katastrofia kuin Suomen hiihto Lahden MM-kisoissa.

Tilanne ei ehkä enää puhdistu pelkällä tilien läpikäynnillä ja rahojen palauttamisella. Onkin pakko kysyä, pitäisikö kolmen suuren puolueen johdossa tapahtua aitoja puhdistuksia. Keskustan, kokoomuksen ja SDP:n vaalirahoituksesta on löytynyt erilaisia kyseenalaisuuksia. Ottavatko asioista vastuun puolueen puheenjohtajat vai puoluesihteerit? Vaihdokset voivat tilannetta ainakin symbolisesti korjata. Politiikan uskottavuus on yhteiskunnallisesti niin suuri asia, että sen eteen puolueiden on tehtävä selkeitä ratkaisuja.”
(Pätkä Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervolan kolumnista tänään tiistaina 2009-09-22.)

Nettisanomien pääkirjoitus jatkuu.
Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola on aika hienotunteinen, ehkä kaukaa viisas, kun naamioi sotkun kaikkien kolmen ison puolueen syyksi. Kyllähän Keskusta on ollut pääpukari ja sen puheenjohtaja Matti Vanhanen. Kaikki on viime kädessä peräisin siitä mädännäisyydestä, joka on sikinyt, pesinyt ja ja voimistunut puolueen puheenjohtaja Matti Vanhasen suojeluksessa. Siihen liittyy kaikkinainen lakien kiertäminen ja hyvien, eettisesti arvokkaiden asioiden hylkääminen. Näitä esimerkkejä vielä varmaan paljastuu lisää. Pohjimmaltaan on kyse todellisuudesta vieraantumisesta ja häikäilemättömästä, sydämettömästä heikompien polkemisesta, kaikilla tasoilla. Esimerkiksi puoluelaitoksen betonointipyrkimykset, joissa oikeusministeri Tuija Brax nuoleskelee milloin ketäkin mistäkin. Toinen esimerkki: Puoluetukea nostettiin heti kättelyssä niin paljon, ettei kehdattu edes prosenttia kertoa, vaan siinäkin piilouduttiin temppuun, joka kyllä paljastui (Nettisanomat 2007-04-17). Sipoon maakaappaus ("Suuri maaryöstö") oli samaa sukua. Heikompi jyrättiin ei edes pyyteettömästi vaan ilmeisen määrätietoisesti jotta päästäisiin sloganin ytimeen: "Rakentamisbisneksen läheisyys tuo, tai oliko se luo, turvallisuutta” (Nettisanomat 2007-07-05). Vanhanen on sielultaan (poliittiselta) mädäntynyt ja keskustan pitäisi tämä huomata. Puoluesihteeri Jarmo Korhonen on vain juoksupoika ja työmyyrä. Hänen lähtemisensä ei ratkaisisi mitään niin kauan kuin puolueen puheenjohtajana jatkaa Matti Vanhanen.

Vanhasen synti on siinä, että keskustan olisi pitänyt jatkaa eettistä perintöään, myös vähävaraisen kansanosan etujen ajamista. eikä pelkästään rikkaiden suosimista, mitä sen politiikka nyt on ollut. Hallituskauden alussa valtavat veronalennukset, autoveronalennukset, kotitalousvähennykset, hyvä on, pitäisi kuitenkin kertoa, että ne itse asiassa olivat ja ovat tulonsiirtoa hyväosaisille. Nyt häikäilemättömästi (näytelmän jälkeen) päästiin taas himppu lähemmäksi tasaveroa, kun arvonlisäveroa nostetaan 1:llä prosenttiyksiköllä. Tämä kaikki sopii kokoomukselle ja sen kannattajat taputtavat, politiikka on ollut hienoa.

Kokoomuksen osalta vaalirahoitussotkuissa on näkynyt vain puoluesihteeri Taru Tujusen kasvot. Puolueen puheenjohtajalta, ministeri Jyrki Kataiselta ei kukaan ole kysynyt: ”Oletteko tosiaan ollut tietämätön vaalilaista ja rahoituksen ilmoittamisvelvollisuudesta vai onko tällaiset lain määräykset teitä ja puoluettanne koskemattomia mitättömyyksiä, jotka vain häiritsevät syvällistä ajattelua?”

Mitta täyttyi, pitäkööt nyt muut hetken huolta tämän sotkun selvittämisestä. Ehkä olisi parasta julkaista vain pilakuvia.
Nettisanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Tiistai 2009-09-22 klo 20:13.

Lue myös mm!
Hallitusneuvottelut. Neuvottelutulos hallitusohjelmasta. Asiakirjan viimeisen sivun viimeinen asia: Puoluetuki ja lehdistötuki.
http://www.nettisanomat.com/2007/04/17/etusivu.html#paaministerikin

Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun.
http://www.nettisanomat.com/2008/05/15/etusivu.htm#sipoosibboviimeinen

Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! (Tuija Brax)
http://www.nettisanomat.com/2008/04/24/etusivu.htm

Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta.
http://www.nettisanomat.com/2009/09/20/etusivu.htm#konnakabinetti


No pari tuntiahan siinä meni ja puolen yön aikaan netistä kuitenkin köytyi, ja sitten nukkumaan!

Kokoomus. Nykypäivä. Tiistai 2009-09-22 klo 23:30.

Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia
Vaalitukea ei suinkaan palauteta synnin tunnossa, sillä lakia ei ole rikottu. Vaalitukea vastaanottaessaan sekä kokoomus että kansanedustajaehdokkaat ovat toimineet hyvässä uskossa. Vaalikampanjan pyörteissä harva tai tuskin kukaan koki velvollisuudekseen tarkistaa keitä tukea keräävien yhdistysten takana oli, saati kyseisten lahjoittajayrittäjien taloudellista tilannetta. Nyt tätä valppautta odotetaan jälkikäteen, sillä rahaa lahjoittivat myös sellaiset yritykset, joilla ei ollut taloudellisia edellytyksiä tuen antamiseen. Kokoomuksessa tällaista jälkiviisautta pidetään kohtuuttomana.

Kokoomus linjasi kuitenkin keskiviikkona, että puolue palauttaa Nova-tukensa ja kansanedustajaehdokkaidensa Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen kautta saamat Nova-rahat. Päätös syntyi kokoomuksen ministeriryhmän kokouksessa, johon osallistuvat ministerien lisäksi puolueen ja eduskuntaryhmän johtoon kuuluvat avustajineen. Tätä ennen puheenjohtaja Jyrki Katainen oli kertonut julkisuudessa odottavansa viranomaisten ohjeistusta asiassa. Puoluesihteeri Taru Tujusen ja Nova Groupin pesänhoitajan Pekka Kokon keskusteluissa kuitenkin ilmeni, ettei viranomaisten ohjeistusta ole odotettavissa ainakaan lähitulevaisuudessa. Sotkuisen pesän selvitys on vasta alussa.

Sen sijaan vaalirahakohu ei näytä laantumisen merkkejä ja toisaalta kansanedustajien keskinäinen kilpailu tukirahan palauttamisesta oli jo käynnissä. Kokoomus päätyikin pikaisesti kokonaisratkaisuun. Puolue palauttaa suoraan Nova Groupilta saamansa tuen sekä Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen kautta kansanedustajaehdokkaille välitetyn vaalituen Nova Groupin konkurssipesään. Kokoomus maksoi rahat torstaina ja puolue sopii kansanedustajaehdokkaiden kanssa, miten ja missä aikataulussa nämä korvaavat palautuksen puolueelle. Tarkoitus ei ole käyttää palautukseen veronmaksajien rahoja. (MH)
http://www.nykypaiva.fi/kirjoitus/kokoomus-palautti-vaalituen-novan-rikosepailyjen-takia

Ja
Kokoomus. Nykypäivä. Tiistai 2009-09-22 klo 23:30.

Pääkirjoitus
Kallista vaalirahaa


Ilmaista lounasta ei ole olemassakaan, totesi kansantaloustieteen isänä pidetty Adam Smith. Vaikka jälkipolvi muistaa hänet markkinatalouden esitaistelijana, Smith oli moraalifilosofi.
Suomalaiset poliitikot ovat joutuneet kokemaan kantapään kautta Smithin lausuman todenperäisyyden. Yrityksiltä ja yhdistyksiltä saadun vaalituen hinta on osoittautunut moninkertaiseksi siitä saatuun hyötyyn. Vaikka julkisuus on keskittynyt yksittäisiin poliitikkoihin, lopullisen laskun maksaa koko demokraattinen järjestelmämme.

Poliitikot ovat toistuvasti muistuttaneet, että puolueiden ja ehdokkaiden tukeminen on laillista. Vaalirahakohu on kuitenkin osittanut että, laki on lainsäätäjille hyvä renki, mutta huono isäntä. Inhimillistä toimintaa, jota politiikkakin on, ohjataan muullakin kuin pelkillä laeilla. Vaalirahoituksessa salailu on ollut ja lienee yhä maan tapa. Kun rahaa on otettu vastaan, harva lienee pohtinut sitä hintaa, mikä laillisen, mutta salassa pidetyn lahjoituksen julki tulolla on demokratian uskottavuudelle. Tapojen muuttaminen on vaikeaa, muttei mahdotonta. Siinä kolmella suurella puolueella on erityisen merkittävä rooli. Tähän asti niiden toiminta on näyttänyt vastuun välttelyltä ja kilpailijoiden syyttelyltä.

Aika on kypsä sille, että kokoomus, keskusta ja sosialidemokraatit yhdessä tuumiin ja avoimin kortein ryhtyvät uudistamaan vallitsevia käytäntöjä, ja nimenomaan käytäntöjä lakien sijaan. Muiden puolueiden mukaan tulo olisi suotavaa, mutta ei välttämätöntä. Jos mahdolliset poisjääjät mustamaalaavat aitoa uudistamisyritystä, se saattaa heidät, eivät uudistajat, outoon valoon.

Vallitseva tila ei ole yhdenkään puolueen, ehdokkaan, yrityksen tai yhteisön syy, mutta vastuu sotkun selvittämisestä lepää nimenomaan puolueilla. Jos suomalaiset puolueet ovat aateyhteisöjä, eivätkä pelkkiä vaaliorganisaatiota, nyt on aika todistaa se.

http://www.nykypaiva.fi/kirjoitus/kallista-vaalirahaa


Nettisanomat lauantai 2009-09-19.

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!"(muunnos). Salvador Dali: "Jag är galen i pengar!"(käännös). Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen!
Nyt kun on hehkutettu sitä, kuinka eduskunnan puhemies, varatuomari Sauli Niinistö on palauttanut Kehittyvien maakuntien Suomi-yhdistyksen rahat takaisin, on unohdettu se nyt varmistunut tosiasia, että kaikkien sieltä 5000 euroa tai enemmän saaneiden vaalirahailmoitus on ollut lainvastainen. (Saikohan kukaan alle 5000 euroa?). Lue!


Viikko 36.

Viikko 36 Tiistai 2009-09-01

viikkosanomat.fi - viikko.fi


"Kissa pöydällä". Kuva.

Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa?

"Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa".
Lue!

Kettusen eroraha jupakka. "Olimme liian kilttejä." Kuva


Viikko 36 Keskiviikko 2009-09-02
viikkosanomat.fi - viikko.fi


CIA doctors face human experimentation claims.

Medical ethics group says physicians monitored 'enhanced interrogation techniques' and studied their effectiveness
guardian.co.uk

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 2. päivän tienoilta. Nettisanomat


Viikko 36 - Torstai 2009-09-03
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Tuulinen päivä. Kuva.

World Wildlife Fund: 9/11 ad 'should never have been made

WWF ad comparing 9/11 and the Asian tsunami. guardian.co.uk
Viikko 36 - Perjantai 2009-09-04
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. Kuvapari

Another disastrous air strike that Nato could have done without. guardian

The Afghan village devastated by Nato strike on Taliban. guardian

Gordon Brown and Afghanistan: The futility of being earnest. guardian


Viikko 36 - Sunnuntai 2009-09-06
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Uusintavaalit. Pääkirjoitus. Lue!

Arkisto 2009: TV-dokumentti: Jouni Backman ja Tuija Brax suunnittelevat sähköistä äänestystä. Kuvapari

Arkisto 2009: Sähköinen äänestysfiasko. Linkkejä kirjoituksiin. - Kuvia lähetyksestä, johon vastuunpakoilija oikeusministeri Tuija Brax ei uskaltanut tulla. Lue ja katso!

Caught in the crossfire: the forgotten casualties of war in Afghanistan. guardian

Viikko 37.

Viikko 37 - Maanantai 2009-09-07
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Arkisto 2006: "Tänään 22.30 MTV3.doc Myrkytetty presidentti". Kuva

Arkisto 2006: Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Lue!

Arkisto 2006: Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Lue!

Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. guardian


Viikko 37 - Tiistai 2009-09-08
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Tervo tuohtui väärinymmärryksistä.

"Eniten olen tuohtunut siitä
kun Lahnanen ei tuohtunut." Lue!

Katso myös: Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. Kuvapari


Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti ManninenViikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Katso!

Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa.
Lue!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. Lue!

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Lue!

N:o 29.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-22 ja 2009-09-22 (karsinta), nettiin 2009-09-22, linkkejä 2009-09-22.

2009/09/22 viikkosanomat.fi - Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. - Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa. - Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. - Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! - Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden- - RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. - Mitta täyttyy. Pääkirjoitus - Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. - Kokoomus. Nykypäivä. Pääkirjoitus- Kallista vaalirahaa - Jari Tervo: "Eniten olen tuohtunut siitä kun Lahnanen ei tuohtunut." - "Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Sauli Niinistö: "Tobinin verosta puhutaan sen takia, kun se nimi on niin helppo lausua." Arkisto 2006. Sauli Niinistö, James Tobin. Linkki - Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Linkki. - Myrkytetty presidentti". Kuva. Linkki. Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. Linkki - Uusintavaalit. Pääkirjoitus. Linkki - Arkisto 2009: TV-dokumentti: Jouni Backman ja Tuija Brax suunnittelevat sähköistä äänestystä. Linkki. - Caught in the crossfire: the forgotten casualties of war in Afghanistan. Linkki - Lahnanen alias Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. Kuvapari. Linkki. - Another disastrous air strike that Nato could have done without. Linkki - The Afghan village devastated by Nato strike on Taliban.Linkki. - Gordon Brown and Afghanistan: The futility of being earnest. Linkki. - Tuulinen päivä. Kuva. Linkki. - World Wildlife Fund: 9/11 ad 'should never have been made. Kuva. Linkki. - CIA doctors face human experimentation claims. Linkki - Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 2. Linkki - Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa. Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa? Linkki - "Kissa pöydällä". Kuva. Linkki. - Kettusen eroraha jupakka. "Olimme liian kilttejä." Kuva. Linkki. Pekka Kettunen, Erkki Ikonen, Riitta Tynjä, Tarmo Pipatti, Otso Sovijärvi. - Viikkosanomat tiistai 22.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 29.


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)