POISTOT (HO 19.11.2015)

Thaimaa Phuket
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.thalang.fi
Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Patong - Kata
Ravintolat
Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna
Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot
Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata

Mopot ja auto
Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa


Talo- Huvila

Viikko 39 - Keskiviikko 2009-09-23
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Edellinen Seuraava Uusin Ilmoitukset

Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. Katso!

Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vaatii: Uudet vaalit! Katso!

Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. Katso!

Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. Katso!

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Katso!


iltasanomat.fi keskiviikkona 2009-09-23 klo 14:46.iltasanomat.f
i keskiviikkona 2009-09-23 klo 14:46. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %

iltalehti.fi keskiviikkona 2009-09-23 klo 15:10. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vaatii: Uudet vaalit!


---
Keskustele! Tulisiko eduskuntavaalit uusia? Pitäisikö eduskuntavaalit mielestäsi uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ääniä 10643. Ei 13 %.iltalehti.fi
keskiviikkona 2009-09-23 klo 15:10.

Iltalehti: Pitäisikö eduskuntavaalit mielestäsi uusia? Kyllä 80% Ei 20% Ääniä 23577 (keskiviikko 2009-09-23 klo 23:50)
Iltalehti: Pitäisikö eduskuntavaalit mielestäsi uusia? Kyllä 79% Ei 21% Ääniä 25994 (torstai 2009-09-06 klo 09:06)
--
Iltalehti: Pitäisikö pääministeri Matti Vanhasen erota? Kyllä 86 % Ei 14 % Ääniä 12621 (Keskiviikko 2009-09-23 klo 23:50)
Iltalehti: Pitäisikö pääministeri Matti Vanhasen erota? Kyllä 86 % Ei 14 % Ääniä 14461 (torstai 2009-09-06 klo 09:06)
Ääniä 14461
--
Iltalehti: Ovatko Vanhanen ja Katainen jäävejä arvioimaan uusintavaalien tarvetta? Kyllä 86% Ääniä 13880 Ei 14% (Keskiviikko 2009-09-23 klo 23:50)
Iltalehti: - (torstai 2009-09-06 klo 09:06)


iltasanomat.fi keskiviikkona 2009-09-23 klo 15:30. Pitäisikö eduskunta hajoittaa vaalirahakohun takia?
Tilanne tällä hetkellä: Kyllä 74 %. Ei 26 %. Äänestys avattu 23.9.2009 klo 06:56. Ääniä tähän mennessä: 20 194.Pitäisikö eduskunta hajottaa vaalirahakohun takia?
Tilanne tällä hetkellä: Kyllä 74 % Ei 26 % Ääniä tähän mennessä: 20 194 (keskiviikkona 2009-09-23 klo 15:30)
Tilanne tällä hetkellä: Kyllä 72 % Ei 28 % Ääniä tähän mennessä: 34 031 (keskiviikkona 2009-09-23 klo 23:48)
Tilanne tällä hetkellä: Kyllä 72 % Ei 28 % Ääniä tähän mennessä: 36 384 (torstaina 2009-09-24 klo 08:58)


Viikkosanomat tiistai 2009-09-22.

Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41.

Tähän aluksi pitkä lainaus Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervolan kolumnista tänään tiistaina 2009-09-22. Mervola: ”Ensin selvisi hieman Nova Groupin ja Kehittyvien Maakuntien Suomen (KMS) puoluerahoista. Sitten samoista asioita löytyi lisää ja lisää. Nyt harmaata aluetta on puolueita lähellä olevien säätiöiden toiminnassa. Puolueraha on leimautunut epäilyttäväksi. Puoluerahoituksen perinteinen toimintatapa joutuukin nyt arvioitavaksi. Kun puolueet ja poliitikot näyttävät ottaneen halulla vastaan kyseenalaisen liikemiehen rahoja, tilanne näyttää pahalta. Raha on ohittanut moraalin. Puoluerahoituksen harmaa vyöhyke on samankaltainen kuin huippu-urheilun dopingissa. Voittoja on haettu keinoista välittämättä. Puolueet käyvät lävitse samanlaista katastrofia kuin Suomen hiihto Lahden MM-kisoissa.

Tilanne ei ehkä enää puhdistu pelkällä tilien läpikäynnillä ja rahojen palauttamisella. Onkin pakko kysyä, pitäisikö kolmen suuren puolueen johdossa tapahtua aitoja puhdistuksia. Keskustan, kokoomuksen ja SDP:n vaalirahoituksesta on löytynyt erilaisia kyseenalaisuuksia. Ottavatko asioista vastuun puolueen puheenjohtajat vai puoluesihteerit? Vaihdokset voivat tilannetta ainakin symbolisesti korjata. Politiikan uskottavuus on yhteiskunnallisesti niin suuri asia, että sen eteen puolueiden on tehtävä selkeitä ratkaisuja.”
(Pätkä Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervolan kolumnista tänään tiistaina 2009-09-22.)

Nettisanomien pääkirjoitus jatkuu.
Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola on aika hienotunteinen, ehkä kaukaa viisas, kun naamioi sotkun kaikkien kolmen ison puolueen syyksi. Kyllähän Keskusta on ollut pääpukari ja sen puheenjohtaja Matti Vanhanen. Kaikki on viime kädessä peräisin siitä mädännäisyydestä, joka on sikinyt, pesinyt ja ja voimistunut puolueen puheenjohtaja Matti Vanhasen suojeluksessa. Siihen liittyy kaikkinainen lakien kiertäminen ja hyvien, eettisesti arvokkaiden asioiden hylkääminen. Näitä esimerkkejä vielä varmaan paljastuu lisää. Pohjimmaltaan on kyse todellisuudesta vieraantumisesta ja häikäilemättömästä, sydämettömästä heikompien polkemisesta, kaikilla tasoilla. Esimerkiksi puoluelaitoksen betonointipyrkimykset, joissa oikeusministeri Tuija Brax nuoleskelee milloin ketäkin mistäkin. Toinen esimerkki: Puoluetukea nostettiin heti kättelyssä niin paljon, ettei kehdattu edes prosenttia kertoa, vaan siinäkin piilouduttiin temppuun, joka kyllä paljastui (Nettisanomat 2007-04-17). Sipoon maakaappaus ("Suuri maaryöstö") oli samaa sukua. Heikompi jyrättiin ei edes pyyteettömästi vaan ilmeisen määrätietoisesti jotta päästäisiin sloganin ytimeen: "Rakentamisbisneksen läheisyys tuo, tai oliko se luo, turvallisuutta” (Nettisanomat 2007-07-05). Vanhanen on sielultaan (poliittiselta) mädäntynyt ja keskustan pitäisi tämä huomata. Puoluesihteeri Jarmo Korhonen on vain juoksupoika ja työmyyrä. Hänen lähtemisensä ei ratkaisisi mitään niin kauan kuin puolueen puheenjohtajana jatkaa Matti Vanhanen.

Vanhasen synti on siinä, että keskustan olisi pitänyt jatkaa eettistä perintöään, myös vähävaraisen kansanosan etujen ajamista. eikä pelkästään rikkaiden suosimista, mitä sen politiikka nyt on ollut. Hallituskauden alussa valtavat veronalennukset, autoveronalennukset, kotitalousvähennykset, hyvä on, pitäisi kuitenkin kertoa, että ne itse asiassa olivat ja ovat tulonsiirtoa hyväosaisille. Nyt häikäilemättömästi (näytelmän jälkeen) päästiin taas himppu lähemmäksi tasaveroa, kun arvonlisäveroa nostetaan 1:llä prosenttiyksiköllä. Tämä kaikki sopii kokoomukselle ja sen kannattajat taputtavat, politiikka on ollut hienoa.

Kokoomuksen osalta vaalirahoitussotkuissa on näkynyt vain puoluesihteeri Taru Tujusen kasvot. Puolueen puheenjohtajalta, ministeri Jyrki Kataiselta ei kukaan ole kysynyt: ”Oletteko tosiaan ollut tietämätön vaalilaista ja rahoituksen ilmoittamisvelvollisuudesta vai onko tällaiset lain määräykset teitä ja puoluettanne koskemattomia mitättömyyksiä, jotka vain häiritsevät syvällistä ajattelua?”

Mitta täyttyi, pitäkööt nyt muut hetken huolta tämän sotkun selvittämisestä. Ehkä olisi parasta julkaista vain pilakuvia.
Nettisanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Tiistai 2009-09-22 klo 20:13.

Lue myös mm!
Hallitusneuvottelut. Neuvottelutulos hallitusohjelmasta. Asiakirjan viimeisen sivun viimeinen asia: Puoluetuki ja lehdistötuki.
http://www.nettisanomat.com/2007/04/17/etusivu.html#paaministerikin

Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun.
http://www.nettisanomat.com/2008/05/15/etusivu.htm#sipoosibboviimeinen

Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! (Tuija Brax)
http://www.nettisanomat.com/2008/04/24/etusivu.htm

Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta.
http://www.nettisanomat.com/2009/09/20/etusivu.htm#konnakabinetti


Nettisanomat lauantai 2009-09-19.

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!"(muunnos). Salvador Dali: "Jag är galen i pengar!"(käännös). Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen!
Nyt kun on hehkutettu sitä, kuinka eduskunnan puhemies, varatuomari Sauli Niinistö on palauttanut Kehittyvien maakuntien Suomi-yhdistyksen rahat takaisin, on unohdettu se nyt varmistunut tosiasia, että kaikkien sieltä 5000 euroa tai enemmän saaneiden vaalirahailmoitus on ollut lainvastainen. (Saikohan kukaan alle 5000 euroa?). Lue!


Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta (joka sisältyi Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä saatuun rahoitukseen, josta siitäkin lähes kaikki kertoivat vasta vuotta myöhemmin ns. täydentäessään alkuperäistä ilmoitustaan) ts. rikkoivat vaalilakia antaessaan vaalirahoitusilmoituksensa. Kurkista!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä, repivät rahaa Keskustan säätiöistä. On sitä ennenkin osattu: Tapaus Lasse Lehtinen ja hiukan muutakin arkistokamaa vuodelta 2008. Nettisanomat 2008-05-27. Kolme kuvaa. Katso!

Arkisto 2008. "There is, as yet, no proof of any corruption by any of the politicians involved, but the relaxed attitude of lawmakers to the law is undermining public confidence in politicians in general, and Mr Vanhanen's administration in particular."
Financial Times päättää Suomen vaalirahoitusta koskevan artikkelin tänään tiistaina 2008-06-10 näin:

"But the questions remain of why such shadowy legislation was drawn up in the first place by a country so committed to transparency and why it was not reformed sooner."
Financial Times

Viikko 37.

Viikko 37 - Maanantai 2009-09-07
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Arkisto 2006: "Tänään 22.30 MTV3.doc Myrkytetty presidentti". Kuva

Arkisto 2006: Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Lue!

Arkisto 2006: Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Lue!

Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. guardian


Viikko 37 - Tiistai 2009-09-08
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Tervo tuohtui väärinymmärryksistä.

"Eniten olen tuohtunut siitä
kun Lahnanen ei tuohtunut." Lue!

Katso myös: Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. KuvapariViikko 39.

Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Katso!

Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa.
Lue!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. Lue!

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Lue!


Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä.
RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. Lue!

Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Lue!

Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Lue!

Kokoomus. Nykypäivä.
Pääkirjoitus
Kallista vaalirahaa.
Lue!Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti ManninenViikko 39 - Keskiviikko 2009-09-23
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. Katso!

Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vaatii: Uudet vaalit! Katso!

Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. Katso!

Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. Katso!

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Katso!

N:o 31.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-23 ja 2009-09-26 (karsinta), nettiin 2009-09-26, linkkejä 2009-09-26.

2009/09/23 viikkosanomat.fi - Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. - Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vatii: Uudet vaalit! - Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. - Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. - Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. - Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä. RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. - Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Kokoomus. Nykypäivä. Pääkirjoitus- Kallista vaalirahaa. Linkit - Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Linkki.- Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa. Linkki. - Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. LInkki. - Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Linkki. - Jari Tervo: "Eniten olen tuohtunut siitä kun Lahnanen ei tuohtunut." - "Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Sauli Niinistö: "Tobinin verosta puhutaan sen takia, kun se nimi on niin helppo lausua." Arkisto 2006. Sauli Niinistö, James Tobin. Linkki - Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Linkki. - Myrkytetty presidentti". Kuva. Linkki. Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. Linkki -Viikkosanomat keskiviikko 23.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 31.


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)