POISTOT (HO 19.11.2015)

Thaimaa Phuket
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.thalang.fi
Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Patong - Kata
Ravintolat
Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna
Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot
Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata

Mopot ja auto
Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa


Talo- Huvila

Viikko 39 - Torstai 2009-09-24
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Edellinen Seuraava Uusin Ilmoitukset

"Barry and Lady Lyndon". Katso!

Urpilainen tuomarina. Pääkirjoitus. Lue!

UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!

Arkisto 2007. "FÖRBJUD ATOMVAPNEN". Katso!

Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!

"Barry and Lady Lyndon".

Stanley Kubrickin 3-tuntinen elokuva Barry Lyndon MTV3:ssa tänään klo 23.45.

Katso myös! nettisanomat...
2003/01/16/
etusivu.htm
 

Pääkirjoitus torstaina 2009-09-24 klo 18:45. Viikkosanomat. Pertti Manninen.

Urpilainen tuomarina.

Tänään järjestettiin eduskunnan suullinen kyselytunti, jossa myös vaaliraha-asioita käsiteltiin. Itse tuntia en voinut seurata, mutta sitä seuranneessa Ylen uutislähetyksessä kyselytunnilla kerrottiin käytetyn värikkäitä ja kiivaitakin puheenvuoroja.

Uutislähetyksestä pari välähdystä: SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen kertoi pääministeri Matti Vanhasen olleen tekemisissä talousrikollisen (mahdollisesti monikossa) ja väitti pääministerin myös rikkoneen lakia. Syytökset ovat hurjia, eikä Urpilainen niitä yksilöinyt. Epäilen, siis epäilen, että talousrikollisella hän tarkoitti Nova Groupin Arto Merisaloa, joka on tuomittu aikoinaan talousrikoksista. Hän on tekonsa sovittanut ja on nyt vapaa mies. Kyllähän hänen asioitaan tälläkin hetkellä tutkitaan, mutta ennen asioiden ja mahdollisten syytteiden ja tuomioiden tuloa, rikolliseksi leimaaminen on anteeksiantamatonta lapsellisuutta, jota kansanedustajalta, lainsäätäjältä, ei odottaisi. Urpilaisella on hätä kun substanssi ei hänelläkään näytä riittävän.

Väitteet pääministeri Matti Vanhasen lainrikkomuksista liittynevät näihin säätiöiden vaalilahjoituksiin, mutta ei niidenkään lainvastaisuutta ole vielä tutkittu. Moraali on sitten eri asia ja siitähän pitäisi elämöidä.

Onhan se mahdollisuus, että Jutta Urpilainen tarkoitti lainrikkomisella pääministeri Matti Vanhasen vaalirahailmoitusta (Katso Nettisanomat: Konnakabinetti). Siinähän on pääministerille niin kuin 11 muulle ministerille sattunut lainrikkomus, kun Nova Groupin vaalirahat jäivät erittelemättä.

Ei siinä mitään. Pääministeri on kyllä hyvässä seurassa, on siellä eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (Nettisanomat. Olen hulluna rahaan) kuin myös nyt ensimmäisen kerran (?) Nettisanomissa julkaistavia uusiakin nimiä: SDP:n Eero Heinäluoma, joka jotenkin on kuulemma siirtänyt rahat pois omasta käytöstään, ei siis palauttanut, Matti Ahde, joka on kai ihan oikeasti palauttanut ja Päivi Lipponen, jonka palauttamistilanne ei ole tullut vastaan. Myös pääministerin ex-morsian Merikukka Forsiuskin on Nova Groupin rahoja saanut, vieläpä pääministerin suosituksesta!

Se, että on palauttanut, ei poista sattunutta lainvastaisuutta, mutta tietenkin moraalisessa mielessä antaa vapautuksen. Koko soppahan lähti edustaja Timo Kallin haastattelusta liikkeelle puolitoista vuotta sitten. Hän palautti heti koko Kehittyvien maakuntien Suomi-summan, ei siis pelkästään Nova Groupin osuutta. Nyt tämän osuuden palauttajat ovat aina vaan väärän ja lainvastaisen vaalirahailmoituksensa vankeja (ainakin 10 000 euroa saaneet), koska yhä edelleen heidän ilmoituksissaan on erittelemättömiä yli 1700 euron rahoja. Kokoomushan on nyt palauttanut Nova Groupin osuuden ja Keskusta tehnee saman. Pesänhoitajien vaatimuksiin on suostuttava, sillä ei kai niistä käräjille lähdetä.

Tosiasiaksi jää: Puheenjohtajat Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen hokevat edelleen, sitä, että vaalirahoituksen vastaanottamisessa ei ole mitään laitonta. Tällä kiinnitetään huomio pois siitä, että heidän molempien vaalirahailmoitus oli alun perin, oli vuotta myöhemmin tehdyn korjauksen jälkeenkin, lakia rikkova ja mitä hurjinta on aina vaan edelleen lakia rikkova! Aika kovapäisiä herroja!

Pääkirjoitus torstaina 2009-09-24 klo 19:46. Nettisanomat. Pertti Manninen.


Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta (joka sisältyi Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä saatuun rahoitukseen, josta siitäkin lähes kaikki kertoivat vasta vuotta myöhemmin ns. täydentäessään alkuperäistä ilmoitustaan) ts. rikkoivat vaalilakia antaessaan vaalirahoitusilmoituksensa. Kurkista!

Arkisto 2008. "There is, as yet, no proof of any corruption by any of the politicians involved, but the relaxed attitude of lawmakers to the law is undermining public confidence in politicians in general, and Mr Vanhanen's administration in particular."
Financial Times päättää Suomen vaalirahoitusta koskevan artikkelin tänään tiistaina 2008-06-10 näin:

"But the questions remain of why such shadowy legislation was drawn up in the first place by a country so committed to transparency and why it was not reformed sooner."
Financial Times

News World news United Nations
UN security council passes resolution on nuclear disarmament

Obama hails resolution as a milestone along the way to 'a world without nuclear weapons' Julian Borger in New York guardian.co.uk, Thursday 24 September 2009 14.54 BST

Barack Obama today hailed a UN security council resolution on disarmament and non-proliferation as a milestone along the way to "a world without nuclear weapons". Obama, the first US president to preside over a security council session, said the next twelve months would be "absolutely critical" in ensuring whether the resolution would succeed in reversing the spread of nuclear weapons and setting the world along the path of multilateral disarmament. He said he had no illusions about the difficulties ahead, but he added "there will also be days like today" when the world came together for the common goal of disarmament and countering proliferation.

Today's resolution calls for the nuclear weapons states to ratify a ban on nuclear testing - something the US senate has yet to do - and negotiate a new treaty to stop the production of fissile material. It also calls for on them to join the disarmament process being led by the US and Russia, who account for more than 90% of the world's nuclear weapons between them. http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/24/nuclear-weapons-un-security-council


Arkisto 2007

"Förbjud atomvapnen".

Året var 1957
. Dokumentär av Jonas Fohlin, Olle Häger och Kjell Tunegård. SVT2.

Kuvia sunnuntaina 2007-01-07. 
nettisanomat...
2007/01/09/
etusivu.html

Arkisto 2006. HBL Hufvudstadsbladet. Debatt. Nato. Aktualisera en kärnvapenfri zon igen. Stig Gustafsson. Curt Riberdahl. Tisdag 21 november 2006. (Käännös: Pertti Manninen).

Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.
HBL:ssä (3.11) selostettiin tarkasti muun muassa Naton, Ruotsin ja Suomen välistä syvennettyä yhteistyötä. Suomen Puolustusministeri on äskettäin eräässä puheessaan sanonut, että Suomella on vain kaksi vaihtoehtoa: nostaa puolustusmäärärahoja tai liittyä Natoon.

Eräs kysymys, joka ei vielä ole vaikuttanut suomalaiseen keskusteluun, on se, että Nato on sotilasliitto, joka rakentuu soveltuvin osin Euroopassa oleviin ydinaseisiin. On pidätetty oikeus käyttää ydinaseita ensin, vaikka ei olisikaan jouduttu sellaisten aseiden käytön kohteeksi. Tämä oikeus on nimeltään "first use". Tämä oikeus kohdistuu myös sellaisiin maihin, joilla itsellään ei ole ydinaseita.

Mielestämme tällainen ydinasedoktriini on kansainvälisen oikeuden vastainen. Sellaiseksi sen tulkitsi Haagin kansainvälinen tuomioistuin 1996-07-08 neuvoa-antavassa lausunnossaan. Lausuma voidaan mielestämme tulkita myös niin, että Naton jäsenvaltioiden tulee aktiivisesti vaikuttaa organisaation ydinasepuolustukseen liittyvien kysymysten selvittelyssä. ...
http://www.nettisanomat.com/2006/11/21/etusivu.html#ydinaseeton

Viikko 37.

Viikko 37 - Maanantai 2009-09-07
viikkosanomat.fi - viikko.fi


Arkisto 2006: "Tänään 22.30 MTV3.doc Myrkytetty presidentti". Kuva

Arkisto 2006: Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Lue!

Arkisto 2006: Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Lue!

Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. guardian


Viikko 37 - Tiistai 2009-09-08
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Tervo tuohtui väärinymmärryksistä.

"Eniten olen tuohtunut siitä
kun Lahnanen ei tuohtunut." Lue!

Katso myös: Pitkä-Pekka haastoi ex-morsiamensa käräjille. KuvapariViikko 39.

Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Katso!

Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa.
Lue!

Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. Lue!

Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Lue!


Viikko 39 - Tiistai 2009-09-22
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä.
RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. Lue!

Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Lue!

Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Lue!

Kokoomus. Nykypäivä.
Pääkirjoitus
Kallista vaalirahaa.
Lue!


Viikko 39 - Keskiviikko 2009-09-23
viikkosanomat.fi - viikko.fi

Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. Katso!

Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vaatii: Uudet vaalit! Katso!

Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. Katso!

Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. Katso!

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Katso!Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti ManninenViikko 39 - Torstai 2009-09-24
viikkosanomat.fi - viikko.fi

"Barry and Lady Lyndon". Katso!

Urpilainen tuomarina. Pääkirjoitus. Lue!

UN security council passes resolution on nuclear disarmament. Lue!

Arkisto 2007. "FÖRBJUD ATOMVAPNEN". Katso!

Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!

N:o 32.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-24 ja 2009-09-26 (karsinta), nettiin 2009-09-26, linkkejä 2009-09-26.

2009/09/26 viikkosanomat.fi - "Barry and Lady Lyndon". Urpilainen tuomarina. Pääkirjoitus. - UN security council passes resolution on nuclear disarmament. - Arkisto 2007. "FÖRBJUD ATOMVAPNEN". - Arkisto 2006. Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. - Stanley Kubrick, Jutta Urpilainen, Matti Vanhanen, Arto Merisalo, Sauli Niinistö, Eero Heinäluoma, Matti Ahde, Päivi Lipponen, Meri-Kukka Forsius, Timo Kalli, Jyrki Katainen, Nova Group - Ilta-Sanomat. Vaalirahakohu. Uudet vaalit? IS:n lukijat Kyllä 74 %. - Iltalehti. Vaalirahakohu. Vihreiden Jyrki Kasvi vatii: Uudet vaalit! - Iltalehti. Pitäisikö eduskuntavaalit uusia? Ota kantaa! Kyllä 87 %. Ei 13 %. - Ilta-Sanomat Pitäisikö eduskunta hajoittaa? Kyllä 74 %. Ei 26 %. - Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut syyskuun 23. päivän tienoilta. Linkit - Antti Kaikkonen - Jämäkkä päättäjä. RAY tekee tarkastuksen Nuorisosäätiössä. Kaikkonen jättää Nuorisosäätiön puheenjohtajuuden. - Mitta täyttyy. Pääkirjoitus tiistaina 2009-09-22 klo 19:41. Kokoomus palautti vaalituen Novan rikosepäilyjen takia. Kokoomus. Nykypäivä. Pääkirjoitus- Kallista vaalirahaa. Linkit - Peli-ilo. Kuvia. Kauklahden Pyrintö, Espoo ja ONS B3, Oulu. Linkki.- Konnakabinetti: Ministerit rikkoivat vaalilakia vaalirahoitusilmoituksessa. Linkki. - Matti Vanhanen ja Antti Kaikkonen repivät rahaa. Ennenkin: Lasse Lehtinen. LInkki. - Sauli Niinistö: "Olen hulluna rahaan!" Varatuomarinkin vaalirahailmoitus oli lainvastainen! Linkki. - Jari Tervo: "Eniten olen tuohtunut siitä kun Lahnanen ei tuohtunut." - "Sauli Niinistö - Tobinin veron ja sen esittäjien ja siitä puhuvien vähättelijä! Sauli Niinistö: "Tobinin verosta puhutaan sen takia, kun se nimi on niin helppo lausua." Arkisto 2006. Sauli Niinistö, James Tobin. Linkki - Keskustelua turvallisuudesta. Halonen vs. Niinistö. Linkki. - Myrkytetty presidentti". Kuva. Linkki. Rift widens between US and Germany over botched Afghanistan air strike. Linkki -Viikkosanomat lauantai 26.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 32.


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)