POISTOT (HO 19.11.2015)
edellinen   seuraava   UUSIN   Ilmoita!   Arkisto!

Midnight Sun Restaurant Patong Kata
    phuket.fi      arsedel.fi

Sunnuntai  2008-05-18  (N:o 804)
Sukari: En muista keitä tuettiin & Vanhanen: En välitä tietää. Lue!
Matti Vanhasen vaalirahailmoitus 2007! Lue!
Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Lue!
Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun.  Lue! 
Ministeri Luhtasen vuoden 2004 vaalirahasotku: Iltalehti vs. Luhtanen. Lue!
Hallitusneuvottelut. Asiakirjan viimeisen sivun viimeinen asia: Puoluetuki ja lehdistötuki. Lue!
Liite. SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä! Lue!
 
Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Uimakoulut kutsuvat! Sinnikäs yksityisopetuskin kannattaa! Lue!

Kaatuneitten muistopäivä tänään sunnuntaina 2008-05-18.
Lippu aamun lumisateessa klo 10:14 ja hetkeä myöhemmin lumi on sulanut. Keski-Suomi. Laukaa. Kuva: Pertti Manninen.

"Kaatuneiden muistopäivän viettäminen sai alkunsa 12. huhtikuuta 1940 pidetystä piispainkokouksesta, jossa oli ehdotettu suru- ja muistojumalanpalvelusten pitämistä talvisodan sankarivainajien muistoksi sunnuntaina 19. toukokuuta 1940. Puolustusvoimain ylipäällikkö, sotamarsalkka C. G. E. Mannerheimin antamassa päiväkäskyssä ilmoitettiin, ettei sisällissodan päättymispäivää, hallituksen joukkojen eli valkoisten voittoa punaisista 16. toukokuuta vuodelta 1918 vietetä enää armeijan lippujuhlan päivänä, vaan sen sijaan toukokuun kolmantena sunnuntaina kunnioitetaan sisällissodassa ja talvisodassa kaikkien henkensä antaneiden suomalaisten muistoa sankarivainajien ja yksimielisyyden päivänä. Käsky koski vain puolustusvoimia, mutta sitä noudatettiin myös puolustusvoimien ulkopuolella. Luonnollisesti jatkosodan ja Lapin sodan myötä on muistettu myös noissa sodissa kaatuneita samoin kuin rauhanturvaamistehtävissä surmansa saaneita suomalaisia. ... " Wikipedia (2008-05-18).

guardian.co.uk, Sunday May 18 2008  China declares three days of mourning after quake

 

Nettisanomat. Perjantai 2008-05-16.

"Sukari: En muista ketä tuettiin." - Matti Vanhanen: "En ole nähnyt tarpeelliseksi tietää yksittäisiä lahjoituksia."

Ilta-Sanomat. Vaalirahoitus. Perjantai 2008-06-16. Kuvassa ainakin Matti Vanhanen ja Meri-Kukka Forsius. Kuvayhdistelmä Pertti Manninen. Isonna!

Pääministeri Matti Vanhanen sekoilee puheissaan. Pääkirjoitus perjantaina 2008-05-16.
Ilta-Sanomien mukaan pääministeri välillä tiesi ja välillä ei, lahjoittajien nimet. Nyt häntä on neuvottu valehtelemaan kansalaisille, sillä jos hän myöntäisi tienneensä saaneen rahaa Toivo Sukarilta, jonka hanketta Ideaparkia Vihdin Nummelaan hän julkean julkisesti ja lämpimästi kannattaa, niinkuin muuten myös Sipoon pakkoliitosta, lahjusrikoksen tutkinta voisi varmaankin käynnistyä ja pian tasavallan pääministeri olisi valtakunnan oikeudessa!

Näinhän sen kuuluisi mennä, jos on niin tyhmä ministeri, että ottaa lahjuksia ja jää niistä kiinni! Ei voi muuta toivoa kuin, että Vanhanen loppukautenaan hiukan ryhdistäytyisi ja hoitaisi koko maan asioita.
Nettisanomat. Pertti Manninen.



Matti Vanhasen vaalirahailmoitus 2007!

Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta!

 

guardian.co.uk, Friday May 16 2008  'Why were most of those killed in the earthquake children?'

China's worst earthquake in three decades has allowed its citizens an unusual period of freedom to debate the authorities' response to the natural disaster online


Almost non-stop, the uncensored opinions of Chinese citizens are popping up online, sent by text and instant message across a country shaken by its worst earthquake in three decades.
"Why were most of those killed in the earthquake children?" one post asked today on the popular blogging site FanFou. "How many donations will really reach the disaster area? This is doubtful," read another.

Unlike in previous crises, the Chinese government has let most information flow freely this week, surprising some outside experts. It may have little choice. China is now home to the world's largest number of internet and mobile phone users. Hungry for news, the Chinese have become a fast-moving network of text messages, instant messages and blogs.

"I don't want to use the word transparent, but it's less censored, an almost free flow of discussion," said Xiao Qiang, a journalism professor at the University of California, Berkeley, and director of the China Internet Project, which monitors and translates Chinese websites.

China is well-known for controlling the flow of information. But word about Monday's magnitude 7.9 earthquake spread quickly on websites and blogging services, in which users share short bursts of information through text and instant messages. The services also publish the messages online. "It all depends on the users, we don't edit it," Wang Xin, the founder of FanFou, said. "We just gather their words together." ...

 

guardian.co.uk, Friday May 16 2008  Communist party membership no longer a fireable offence in California



ILMOITUS EHDOKKAAN VAALIRAHOITUKSESTA

Eduskuntavaalit 2007

Matti Taneli Vanhanen

Suomen keskusta rp.


Vaalikampanjan kokonaiskustannukset euro 45300

Omat varat 0

Ulkopuolinen tuki

Tuki yksirtyishenkilöiltä
Vaalituki kahdeltakymmeneltä kolmelta yksityishenkilöltä kultakin 200 e 4600

Tuki yrityksiltä
Vaalituki neljältätoista yritykseltä kultakin 800 e 11200
Vaalituki kuudelta yritykseltä 1500

Tuki puoluejärjestöiltä
Keskustan Nurmijärven kunnallisjärjestö 2000
Nuuksion Keskustakerho ry 6000

Nuuksion Keskustakerho ry TV-mainos n. 10000 e 10000
Tuki etujärjestöiltä, säätiöiltä, yhdistyksiltä ja vastaavilta 0
Kehittyvien maakuntien Suomi ry 10000

Pvm ja ilmoittajan allekirjpoitus
16.5.2007 Murmijärvellä Matti Vanhanen


Lähde: Vuoden 2007 eduskuntavaalien vaalirahoitusilmoitukset

Huomautus. Tämä Oikeusministeriön ilmoitussivu lienee muunnettu alkuperäisestä ilmoituksesta, koska esim. allekirjoitus puuttuu.

Huomautus. Sukari-rahat on ilmoitettu nimellä Kehittyvien maakuntien Suomi ry.

Linkki. Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuuttta. Sipoo pakkoliitos. Nettisanomat 2007-07-07

Linkki. Krav på större öppenhet i finansieringen.

Matti Vanhasen vaalirahailmoitus 2007! - Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta!


Eripainos Nettisanomat. Torstai 2007-07-05

Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta!
Nettisanomat mm. keskiviikkona 2006-10-04


Nettisanomat Torstai 2007-07-05. N:o 675. Helsinki-Metropoli.

Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Nettisanomat. Torstai 2007-07-05.

Keskusta ja pääministeri Matti Vanhanen onnistuivat vielä maaliskuun 2007 eduskuntavaaleissa säilyttämään kasvonsa, toisin kuin muuten SDP. Osaltaan tämä johtui siitä, että pääministerin Sipoo-seikkailut hyssyteltiin maakunnissa näkymättömiksi. Esim. Jyväskylässä ”puoluetta lähellä oleva” maakuntalehti Keskisuomalainen ei kirjoittanut asiasta yhtään mitään uutisissaan tai pääkirjoituksissaan tai päätoimittaja Erkki Laatikaisen kolumneissa. Juju onnistui yhden kerran, mutta tuskinpa toista. Vuoden päässä olevat kunnallisvaalit tuottavat Keskustalle ja pääministeri Matti Vanhaselle sellaisen murskatappion, että oksat pois! Ja samalla Matti Vanhanen pois! Arkkuun vaan muistelemaan menetettyjä mahdollisuuksia ex-puhemies Paavo Lipposen kaveriksi!

Peruskannattajajoukon ja aatteellisen perustan unohtaminen ei voi johtaa muuhun. Laskelmointi siitä, että tämä metropoli-imago toisi enemmän voittoja kuin tappioita tulee osoittautumaan vääräksi. Eihän Keskusta saanut Helsingistä kuin yhden kansanedustajan, tämän ”Sipoon syöjättären”, Pohjanmaalta lähtöisin olevan nyt helsinkiläistyneen aatteensa mammonalle ja metropolille myyneen pyrkyrin Mari Kiviniemen.

Voihan olla, että Keskustan oli pakko ryhtyä puolueen talouden pelastamisoperaatioihin noudattamaan slogania ”Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta”. Tätähän ulkopuolinen ei voi tietää, mutta jos näin on niin kuin näyttää olevan, niin ylistetty suomalainen korruptoitumattomuus onkin näköharhaa ja kansainväliset tutkimukset ovat hölynpölyä tässä suhteessa. Samaa sukua ovat vaalirahoitusseminaarit, joita pääministeri Matti Vanhanen ja pääministerin morsian Meri-Kukka Forsius ovat harrastaneet ja tahkoneet yhdessä.

Pääministerin syntilista ei lopu tähän. Osa peruskannattajista sai tarpeekseen EU:n perustuslain runnomisesta ja siitä läpinäkyvyydestä, jolla se eduskunnassa hyväksyttiin Suomen perustuslain vastaisesti. Tämä joukko, joka karkasi maaliskuun 2007 eduskuntavaaleissa, ei palaakaan vielä takaisin Keskustan riveihin ja kun lisää lähtee, tulos tulee olemaan surkea. Puolue, joka selvisi pääministeri Paavo Lipposen Irak-seikkailuista ja menetti vain pääministeri Anneli Jäätteenmäen, ei jää haikailemaan jonkun mitättömyyden perään, vaan vaihtaa tämän ajoissa uuteen aatteellisempaan henkilöön.

Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Nettisanomat. Torstai 2007-07-05.


Kuva. Sipoo-Sibbo. Vanhanen tyrmäsi Liljeströmin 8-4. Ottelusta jätetään protesti ja lopullinen tulos ratkeaa protestin tultua käsitellyksi. "Matti Vanhanen, statsminister, c. Christel Liljeström, orförande kommunstyrelsen i Sibbo". "I juridiska frågor sker det ofta sä här." FST5:n kuvista torstaina 2007-06-28 ja Bildin kuvasta maanantaina 2007-06-25. Kuvat yhdisteli hätäisesti Pertti Manninen. Isonna!

Lue myös!
Eksyikö pääministeri Matti Vanhanen Sipoon korpeen? Nettisanomat. Pääkirjoitus lauantaina 2006-12-03. Eksyikö pääministeri Matti Vanhanen Sipoon korpeen?

Läs!
Wadenström Blog http:// 360.yahoo.com/ wadenstrom

Eripainos Nettisanomat. Torstai 2007-07-05

Eripainos Nettisanomat. Torstai 2007-03-15

Torstai 2007-03-15.  Ministeri Luhtasen vuoden 2004 vaalirahasotku: Iltalehti vs. Luhtanen.





2007-03-09 pe.lltalehti: Ministerin vaalikampanjaa maksettiin pimeällä rahalla. Lue!  2007-03-10 - 2007-03-11 la ja su. Leena Luhtanen: Tiedote vaalirahoituskirjoittelusta. Lue!  Iltalehti: Vastatkaa kysymyksiin ministeri Luhtanen! Lue!  2007-03-12 ma. Iltalehti: Juhani Luhtanen myönsi maksaneensa pimeästi. Lue! Luhtanen ei kommentoi vaalilaskunsa maksutapaa & Juhani Luhtasen tiedote. Lue!  2007-03-13 ti. Ministeri puhuu pötyä. Lue!  2007-03-14 ke. Oikeusoppinut pitää juristien tarvetta outona. Lue  2007-03-15 to.  Luhtas-jutut annettiin poliisille.  Lue!
Extra! Ministeri Luhtasen aviomieheltä rikosilmoitus IL:n kirjoituksesta. Ylen ja 8 muun median uutiset.  Yle 14.03.2007, klo 16.39.  

Eripainos Nettisanomat. Torstai 2007-03-15


Eripainos Nettisanomat. Tiistai 2007-04-17

Nettisanomat  Tiistai 2007-04-17.
Hallitusneuvottelut. Neuvottelutulos hallitusohjelmasta. Asiakirjan viimeisen sivun viimeinen asia: Puoluetuki ja lehdistötuki.

Kommentti: Puoluetuki ja lehdistötuki.
Puoluetuen korotus on kerrottu kuluttajaepäystävällisesti. Pitäisi lähteä jostakin etsimääm vuoden 2007 vaaliavustuksen suuruus, jotta näkisi korotuksen euromääräisenä ja voisi laskea korotuksen prosenteissa. Häpeällistä ja ylimielistä suhtautumista alamaisia kohtaan. Pertti Manninen, Nettisanomat tiistaina 2007-04-17.
http://www.vn.fi/tiedostot/julkinen/hallitusneuvottelut/fi190670.pdf

Eripainos Nettisanomat. Tiistai 2007-04-17

guardian.co.uk, Friday May 16 2008  'Why were most of those killed in the earthquake children?'

China's worst earthquake in three decades has allowed its citizens an unusual period of freedom to debate the authorities' response to the natural disaster online


Almost non-stop, the uncensored opinions of Chinese citizens are popping up online, sent by text and instant message across a country shaken by its worst earthquake in three decades.
"Why were most of those killed in the earthquake children?" one post asked today on the popular blogging site FanFou. "How many donations will really reach the disaster area? This is doubtful," read another.

Unlike in previous crises, the Chinese government has let most information flow freely this week, surprising some outside experts. It may have little choice. China is now home to the world's largest number of internet and mobile phone users. Hungry for news, the Chinese have become a fast-moving network of text messages, instant messages and blogs.

"I don't want to use the word transparent, but it's less censored, an almost free flow of discussion," said Xiao Qiang, a journalism professor at the University of California, Berkeley, and director of the China Internet Project, which monitors and translates Chinese websites.

China is well-known for controlling the flow of information. But word about Monday's magnitude 7.9 earthquake spread quickly on websites and blogging services, in which users share short bursts of information through text and instant messages. The services also publish the messages online. "It all depends on the users, we don't edit it," Wang Xin, the founder of FanFou, said. "We just gather their words together." ...

guardian.co.uk, Friday May 16 2008  Communist party membership no longer a fireable offence in California

guardian.co.uk, Thursday May 15 2008   Platini ponders new way to prevent tapping up of young talent
Nettisanomat. Torstai 2008-05-15. "We are the champions - Aalborg Danmarks mestare 2008".

"We are the champions - Aalborg Danmarks mestare 2008". Tänään torstaina 2008-05-15 klo 23:26- 23:30. Aalborg voitti Tanskan jalkapallomestaruuden 2008 voitettuaan ottelunsa ja saavuttaen tavoittamattoman sarjajohdon. Jullinta stadionilla ja kaupungilla alkoi! Kuvat Viasat Sport2. Live. Pertti Manninen.


Perjantai  2008-05-16  (N:o 803)
Sukari: En muista keitä tuettiin & Vanhanen: En välitä tietää. Lue
Matti Vanhasen vaalirahailmoitus 2007! Lue!
Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Lue!
Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun.  Lue! 
Ministeri Luhtasen vuoden 2004 vaalirahasotku: Iltalehti vs. Luhtanen. Lue!
Hallitusneuvottelut. Asiakirjan viimeisen sivun viimeinen asia: Puoluetuki ja lehdistötuki. Lue!
Liite. SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä! Lue!
 
Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Uimakoulut kutsuvat! Sinnikäs yksityisopetuskin kannattaa! Lue!


Tiistai  2008-05-13
  (N:o 801) 

Nettisanomat-lehden vetoomus, jossa lehti pyytää nettiyhteisöä tallentamaan lehden sivuja, kun sitä uhkaa mielivaltainen sulkeminen! Lue!
Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan!  Uimakoulut kutsuvat! Sinnikäs yksityisopetuskin kannattaa! Lue!
"Kylmän päivän valkeat terveiset heräävässä vihreydessä." Katso!
"Aamulla heti silmät avattuani näen hetken täydellisen sateenkaaren." Katso!
"Tänään on ensimmäinen äitienpäiväni, jolloin en voikaan viedä ruusua äidille kotiin." Lue!
Mistä ahneus alkoi?  Sirkka Hämäläinen. Björn Wahlroos
Lue!
Brax solvaa koko puoluejärjestelmää. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Oikaisu. Lue!
Äänikynnys uhkaa demokratiaa. Lue!
Mikael Lilius oikeuteen! Lue
"Sanomisen ja julkaisemisen vapaus ovat väkeviä voimia". Lue!
Sattumalta säilynyttä. Talousarviopuheenvuoro 14.12.1985. Lue!
Äänekoski 2000 - Bochum 2008. Arkisto: Nokian vaiettu lähtö. Lue!
Helsingin seudulla ei ole erityisasemaa kuntajaossa. Lue!
Lakisanomat: Asianajaja voitti kunnianloukkausjuttunsa. Lue!

 

Maanantai 2008-05-05

"Ajetaan me tandemilla!"
Tänään maanantaina 2008-05-05 klo 17.02 sateisena ja kylmän tuulisena päivänä. Keski-Suomi. Laukaa. Keskusta. Pertti Manninen.


Vetoomus nettiyhteisölle: Pelastakaa Nettisanomat! Tallentakaa sivuja ennenkuin viranomainen sulkee mielivaltaisesti kaikki sivut! "Väitepäätös"


Viikkosanomat. Sunnuntai 2008-05-18.  Lippu aamun lumisateessa - Kuva - Kaatuneitten muistopäivä
Nettisanomat N:o 804, osapainos. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys. [email protected] -  Sivu 2008-05-18 (2008-08-12), nettiin 2008-08-12, linkkejä 2008-08-13.


Viikkosanomat 2008-05-18 - Lippu aamun lumisateessa - Kuva - Kaatuneitten muistopäivä - "Sukari: En muista ketä tuettiin." - Matti Vanhanen: "En ole nähnyt tarpeelliseksi tietää yksittäisiä lahjoituksia." - Pääministeri Matti Vanhanen sekoilee puheissaan. Pääkirjoitus - Matti Vanhanen. Vaalirahailmoitus - Rakentamisbisnes - Sipoo Sibbo - Leena Luhtanen. Vallirahasotku 2004. Asiakirja: Puoluetuki ja lehdistötuki - Matti Vanhasen vaalirahailmoitus 2007! - Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! - Sipoo-Sibbo. Viimeinen naula pääministeri Vanhasen arkkuun. - Ministeri Luhtasen vuoden 2004 vaalirahasotku: Iltalehti vs. Luhtanen. - Asiakirja: Puoluetuki ja lehdistötuki. - Pertti Manninen. - etusivu - sunnuntainaa 18.05.2008. - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat

 

 Nettisanomat - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999  

Ilmoita ilmaiseksi!Arkisto 

 

 Nettisanomat N:o 707. Tiistai 2008-01-01

 Onnellista vuotta 2008!

BONNE ANNEE 2008

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin loputtua, klo 00.05 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen tiistaina 2008-01-01 klo 01.05.

Onnellista vuotta 2008!


Opeta lapsi uimaan!

Sananvapaus kauppatavarana


"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"


Liite

Nettisanomat 2004-04-25
Amerikkalaispoliitikoille olisi aivan erilainen päätös lähettää joukkoja sotaan, jos siellä olisi mukana heidän omia poikiaan ja tyttäriään. Näin on enää kuitenkin äärimmäisen harvoin. Sosiologian professori Charles Moskos Northwestern Univeristystä. - Palkkasoturi tähtää yliopiston penkille. Keskisuomalainen maanantaina 15.03.2004. Mika Horelli.

SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä!

Irak-vuoto-asiakirjat olivat Helsingin käräjäoikeuden päätöksen mukaan salaisia. Ilta-Sanomat julkisti niitä kuitenkin neljään eri kertaan, siis rikkoi lakia toistuvasti jatkuvasti. Suomen lain mukaan rikokseen osallistunutta pitää rangaista kuin olisi sen itse tehnyt. Valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki ei kuitenkaan nostanut syytettä Ilta-Sanomia vastaan, koska lehden edustajat olivat poliisikuulusteluissa kertoneet, etteivät tiedä kuka asiakirjat oli lähettänyt ruskeassa kirjekuoressa toimitukseen. Kirjekuoretkin on sittemmin hävitetty.

Julkaistessaan salainen-leimalla varustettujen asiakirjojen sisältöä lehti on joutunut punnitsemaan rikoksen ankaruutta ja siitä saadun hyödyn arvoa. Lisäksi se on punninnut voisiko siitä joutua kiinni, toisin sanoen tulisiko kirjeen lähettäjä esiin, jolloin löytyisi henkilö syytettäväksi ja tuomittavaksi ja siinä samassa sitten kanssarikolliseksi. Kyllä kai lehti jotenkin on joutunut varmistamaan, ettei ihan mitä tahansa tuntemattoman lähettäjän salaisiksi julistettujen asiakirjojen sisältöä julkista ja on siis joutunut hankkimaan itseasiassa tietoja asiakirjojen sisällöstä sen jakeluun kuuluneilta ulkoasiainhallinnon virkamiehiltä.

Salaisten asiakirjojen vuotamisesta voi saada jopa vankeustuomion, käsitykseni mukaan. Toisin sanoen rikos ei vanhene vielä moneen vuoteen. Auta armias, jos vuotaja jostain syystä myöhemmin ilmoittautuu ja vetää mukaansa SanomaWSOY:n kanssarikollisekseen. Miten sitten suu pannaan vai olisiko nyt vain parasta ristiä kädet siellä sun täällä.

Pertti Manninen, nettisanomat.com torstaina 25.03.2004.

PS. Almamedian Iltalehteen vuodetut asiakirjat olivat hiukan erimuotoisia ja niissä erään asiakirjan numero oli samalla tavalla virheellinen kuin käräjäoikeudessa sakkoihin tuomitun Martti Mannisen tietokoneen kovalevyltä oli löytynyt. Tämä asettaa aika outoon valoon valtakunnansyyttäjän syyttämättäjättämispäätöksen.

Sama.

Ja varmemmaksi vakuudeksi nettisanomat.com tietenkin julkisti iltapäivälehtien julkaiseman aineiston viime kesänä seuraavasti:

Irak-vuotoasiakirjat julkaistiin iltapäivälehdissä. Tässä aineisto kokonaisuudessaan.
11.3.2003. Ilta-Sanomat.
11.3.2003. Iltalehti.

12.3.2003. Ilta-Sanomat.
12.3.2003. Iltalehti.
8.5.2003. Ilta-Sanomat.
Uusia!

Edellä on mainittu Ilta-Sanomien kolme numeroa, jossa salaista aineistoa julkaistiin. Ja kuinka sitten sattuikaan. Käsiini osui vielä neljäskin lehti, joka ilmestyi kaksi päivää viimeisen julkistuksen jälkeen ja jossa sama aineisto julkaistiin uudelleen varmemmaksi vakuudeksi! Toistuva ja jatkettu rikos, yleensähän siitä saa lisärangaistuksen!

Samapa vaan. Hohhoijaa. Lähden kahville.




guardian.co.uk, Wednesday April 30 2008 Supermarket critics angry at report

The Observer, Sunday May 4 2008 Computer-age comes to Cuba, but the real revolution is on the land

The Guardian, Friday May 2 2008  Natural born survivors

The Guardian Friday May 2, 2008  Gramophone to put 85 years of classical music articles online

guardian.co.uk, Monday April 28 2008 Vive la différence Paris is so uniformly elegant that sometimes you just cry out for a building that breaks the mould. Here are four examples of contemporary architecture that catch the eye 


guardian.co.uk, Monday April 28 2008 Mother and her four children killed during Israeli raid A Palestinian mother and her four children were killed today as they ate breakfast at home during an Israeli military attack in the Gaza Strip.

The Observer, Sunday April 27 2008 Secret world of a gymnast: starvation, sex and fear The shocking new memoirs of a top US athlete reveal the dark side of the struggle to win gold
The Guardian, Saturday April 26 2008 Country for sale Almost half of Cambodia has been sold to foreign speculators in the past 18 months - and hundreds of thousands who fled the Khmer Rouge are homeless once more.

guardian.co.uk, Friday April 25 2008 Beijing to meet Dalai Lama's representative

The Guardian, Thursday April 24 2008 Summit to combat fuel poverty a 'disaster', campaigners say


 Sivun alkuun!


 


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)